Немає бур'янів та хвороб, бо є бонуси від «Грінфорт»

Ми в компанії «Украгроком» не тільки захищаємо врожай та готові підставити своє плече кожному клієнтові, а ще й даруємо зручні та вигідні бонуси для тих, хто обрав наш бренд та якість наших послуг.

Програма лояльності у кожній компанії зараз це, як кажуть, must have («просто має бути»), але ми не забуваємо й про те, що як корабель назвеш, так він і попливе, тому лояльність в «Украгроком» має своє ім'я: «ГРІНФОРТ».

«ГРІНФОРТ» — це вже відома торгова марка власного виробництва та молодий бренд, що має амбіційні плани розвитку. І тільки з прихильними поціновувачами йому стає ще легше демонструвати усі свої переваги у справі порятунку полів від бур'янів і хвороб.

У компанії «Украгроком» ми пропонуємо своїм клієнтам приєднатися до програми лояльності «Грінфорт» у 2 різні способи: витрачати зароблені бали на онлайн-оплату широкого переліку товарів та послуг різних компаній та брендів завдяки партнерству з сервісом Fishka (АЗС «ОККО»), або заощаджувати на придбанні продуктів для захисту рослин на наступний сезон 2020–2021 року.

Ось, наприклад, як це працює у рамках програми лояльності «Грінфорт Original» (продукти виробництва Угорщини, Chemark LTD):

  • інформування клієнта щодо кількості нарахованих балів у тижневий строк після оплати рахунку (або у тижневий строк після укладання договору);
  • вибір клієнтом формату отримання винагороди;
  • нарахування балів для винагороди: на картку Fishka або електронний сертифікат;
  • заповнення клієнтом інформаційної форми для залучення до програми лояльності;
  • зарахування винагороди: зарахування балів на картку Fishka або електронний сертифікат;
  • отримання картки Fishka (фізично, «Нова Пошта») або електронний сертифікат (електронною поштою) у тижневий строк (або у тижневий строк від дати закриття кредитного договору);
  • УЧАСНИК ПРОГРАМИ ОБМІНЮЄ БАЛИ FISHKA (з картки або сертифіката) НА ПРИДБАННЯ ТОВАРУ АБО СЕРВІСУ З КАТАЛОГУ.

Програми лояльності від «УКРАГРОКОМ» — легкі та вигідні, тому що ВИ ОБИРАЄТЕ НАПРЯМОК, А МИ ЗАБЕЗПЕЧУЄМО РУХ.